Netcoms gamle logo

Netcom blir Telia – og får ny logo

Netcom, en av Norges største teleoperatører, som ble lansert i 1993, endrer nå navn og utseende. Teleoperatøren ble kjøpt opp av svensk-finske TeliaSonera for fem år siden, og da er det naturlig med et navnebytte og. Netcoms logo er en sterk merkevare, og tidligere utgaver av denne logoen er godt gjenkjennelig for nordmenn flest:

Netcoms gamle logo

Nytt utseende og ny logo

Man kan kanskje le av denne logoens utseende i dag, det er noe karakteristisk 90-talls over den. Allikevel er det en sterk merkevare, som helt sikkert bringer fram nostalgien for nordmenn som husker dette. Grafiske designere på denne tiden hadde ikke de samme ressursene man har i dag, på den tiden satt man som regel foran et skissebrett og brukte blyant og viskelær. Med dagens teknologi, har man langt flere verktøy tilgjengelig for å utvikle en logo. Og dette er den nye logoen man kommer til å se overalt, på bussholdeplasser og i media:

Telia Norges nye logo