lyspære tegnet på et ark

Spennende lansering denne sommeren

lyspære tegnet på et ark

Noe som er like viktig som utdanningen for å bli en grafisk designer, er utstyret som grafiske designere benytter seg av. Dårlig utstyr eller utstyr som er utdatert vil gjøre jobben vanskeligere å gjennomføre og samtidig skape produkter av dårligere kvalitet. Derfor er de aller fleste grafiske designere alltid oppdatert på det aller nyeste innen teknologi som de kan benytte seg av. I dag ville vi derfor dele noen spennende nyheter som nylig er tilgjengelig på markedet og vil uten tvil settes pris på av grafiske designere over hele verden.

Nyheter fra HP

Det dukker stadig vekk opp spennende nyheter innen teknologi, så det gjelder virkelig å følge godt med for å holde seg oppdatert. Noe av det aller nyeste som kommer fra giganten HP er en helt ny serie som har prisvinnende skjermteknologi. Ved hjelp av denne serien vil HP klare å tilby noe helt nytt og spennende til både artister, designere og filmskapere. Serien har fått navnet HP ZBook Mobile Workstation og har den samme ytelsen som er å finne i de stasjonære HP Z arbeidsstasjonene. Samtidig har de sørget for at maskinene skulle få et mobilt og lett design.

en zbook maskin fra hp

Dette viser at HP nok en gang har klart å pushe grensene sine når det kommer til sikkerhet. Dette er maskiner som er den fjerde generasjonen av ZBook-arbeidsstasjoner og denne gangen kan de tilby opptil flere ulike sikkerhetsfunksjoner. En av disse funksjonene er en selvreparerende PC BIOS som inkluderer beskyttelse fra skadelig programvare, identitetssikring, kryptering og identifisering av mulige trusler. Alt dette er helt klart funksjoner som både privatpersoner og store bedrifter vil få nytte av.

I den nye serien fra HP vil kunder ha muligheten til å virkelig få vist frem lidenskapen sin i sitt design med fantastiske resultater uten at det skal gå utover noe annet. HP vil samtidig sørge for at overgangen til den virtuelle virkeligheten skulle takles på en enkel måte, slik at de nye modellene kan konfigureres. Da kan de levere en feilfri VR-opplevelse til brukere. Dette er en industri som raskt blir en del av en rekke ulike bedrifter i alt fra bilindustrien til fornøyelsesparker.

De fire nye modellene er følgende:

  • HP ZBook Studio G4
  • HP ZBook 17 G4
  • HP ZBook 15 G4
  • HP ZBook 14u G4

Ny iMac denne sommeren

Apple er et selskap som har vokst seg til å bli en ledende leverandør av en rekke ulike produkter som brukes over hele verden. Dette er produkter som brukes både av privatpersoner og av store bedrifter, noe som gjør at alle får nytte av deres raske utvikling. Tidligere i vår kunne Apple annonsere at det vel lanseres nye iMac-modeller denne sommeren og pro-modeller vil være klare til høsten. Det kan derimot bli enda tidligere enn først antatt.

apple pc

Det var nettsiden Digitimes som kunne melde ifra om at disse pro-utgavene skulle lanseres iløpet av kort tid. Det som kalles for pro-modeller benytter seg av Intel Xeon E3-1285-prosessorer og vil kunne ha helt opptil 2 TB SSD-lagringsplass samt opptil 64 GB ECC-minne. Dette er tall som virkelig imponerer og vi kan nesten ikke vente med å selv prøve oss på noen av disse maskinene. Det er foreløpig ikke kommet ut så mye informasjon om designet og spesifikke detaljer omkring maskinene men vi vet at skjermene vil være på 21, 5 og 27 tommer. Dette er de samme målene som er på dagens iMac-modeller.

Når det kommer til modellene som er designet for forbrukerne vil disse ventes å bli lansert rundt juli eller august allerede. Pro-modellene fra iMac vil derimot ikke lanseres før senere i år, nærmere slutten av året.